Povoljna lokacija

  Plac se nalazi na perspektivnoj lokaciji u Norveškoj. Blizu naselja Ključ III na Belom Bregu, duž puta Bor-Beograd. Poseduje plan i projekat za gradnju spratne kuće, sa dozvolom za gradnju i plaćenim komunalnim troškovima.

  Lokacija je odlična, dobra za gradnju porodične kuće. Nalazi se izvan naselja u kome prirodno postoji buka i čuje se saobraćaj, a u isto vreme blizina naselju je zgodna kada se ide, recimo u nabavku namirnica itd. U Blizini se nalaze objekti od značaja za savremeni život : benzinska pumpa, obdanište i osnovna škola, fudbalski teren,...itd.

  Na placu se nalazi započet temelj kuće. Veličina placa je 5,5 Ara

  Prilazna ulica (Mačvanska) je asfaltirana, a u planu je asfaltiranje i Šarplaninske ulice ( u kojoj je plac) u toku 2011. godine. Sam neasfaltirani deo puta do placa je dužine samo 20 metara.

Pogled

  Pogled koji se pruža sa placa je izvanredan. Vidi se naselje koje je na samo minut od lokacije placa, i okolne planine Rtanj i Vrška Čuka, kao i predivna Kraljevica (šuma na suprot Belom Bregu).

  Naravno plac može da se koristi i za neku drugu namenu osim za gradnju kuće. Lokacija je povoljna i za razne vrste preduzetničkih delatnosti.

  primer: Autoperionica - blizu je glavnog magistralnog puta Bor-Beograd. Auto - limarska ili auto - mehaničarska radionica, takođe zbog povoljne lokacije,...itd.